Branding &
Visual Design

Wil je jouw merkidentiteit en visuele impact verbeteren? Ontdek de mogelijkheden met onze Branding en Visual Design diensten.

Ontdek hoe OJO Digital jouw merk naar nieuwe hoogtes kan brengen door middel van onderscheidende branding en creatief visueel ontwerp. Ons team van ontwerpers werkt met je samen om een visuele identiteit te creëren die niet alleen opvalt, maar ook naadloos aansluit bij de waarden en doelen van jouw onderneming.

Branding als fundament

Branding is veel meer dan alleen een logo; het is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf en vormt de basis van alle communicatie-uitingen. Bij OJO Digital zijn we gespecialiseerd in het creëren van een merkidentiteit die jouw kernwaarden weergeeft en herkenbaar is. Onze aanpak zorgt ervoor dat je merk consistent en doeltreffend overkomt bij de doelgroep. Tijdens een branding traject zijn er drie pijlers waar we ons op richten:

 • Concept ontwikkeling:
  Creëren van een uniek en onderscheidend concept voor jouw bedrijf.
 • Brand design:
  Ontwerpen van een visuele identiteit die onderscheidt is.
 • Brand Implementation:
  Zorgen voor een uniforme merkuitstraling voor alle communicatiekanalen, van digitale media tot fysiek promotiemateriaal.

Onze aanpak in branding

Bij OJO Digital passen we een ontwerpproces toe om op een effectieve manier jouw merk te ontwikkelen. We ontwerpen niet zomaar iets, maar verplaatsen ons in de doelgroep en de organisatie. Op deze manier kunnen we ontwerpen creëren met een onderbouwde basis. Hierbij gaan we als volgt te werk:

 • Doelgroep analyse en bedrijfsscan: Inzicht verkrijgen in de doelgroep en jouw bedrijf.
 • Moodboard designs: Eerste ontwerp concepten die de koers bepalen.
 • Brand guide: Huisstijl regels in een praktisch toepasbaar overzicht.
 • Communicatiemiddelen: Toepassen van de branding in de gewenste communicatie middelen zoals een website, drukwerk en social media uitingen.

Resultaten

We streven ernaar om voor jouw bedrijf een visuele identiteit te creëren die niet alleen opvalt, maar ook aansluit bij de filosofie van jouw onderneming of organisatie. Ons doel is om een merkervaring te ontwikkelen die zowel online als offline herkenbaar is.
We zorgen ervoor dat elk aspect van de branding consistent bijdraagt aan het opbouwen van een sterk en duurzaam merk. Het resultaat is een aantrekkelijke visuele identiteit die jouw bedrijf onderscheidt en een basis legt voor toekomstige groei, zowel in de digitale wereld als in fysieke interacties.


We gaan als volgt aan de slag met Branding

 • 1. Doelgroep analyse en bedrijfsscan

  We beginnen met een analyse om de behoeften en wensen van de doelgroep te identificeren.

 • 2. Concept ontwikkeling

  Ideeën tot leven brengen die perfect aansluiten bij de doelgroep en de visie van de organisatie.

 • 3. Moodboard designs

  Visuele concepten creëren die verschillende designrichtingen verkennen en de visie tastbaar maken.

 • 4. Brand guide

  Een uitgebreide gids ontwikkelen die alle huisstijlelementen bevat, zodat jouw merk consistent wordt gepresenteerd.

 • 5. Ontwerp communicatiemiddelen

  Ontwerpen en realiseren van communicatiemiddelen die de merkidentiteit versterken en de interactie verbeteren.

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Meer weten?

Justin
Als UX/UI designer focus ik op het samensmelten van technische mogelijkheden met de gebruikersbehoeften van een applicatie. Mijn creatieve inslag stelt me in staat om esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te maken die tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn. Ik werk gestructureerd en met een duidelijk doel voor ogen. Mijn grootste motivatie? Duidelijke, mooie en gebruiksvriendelijke designs realiseren.
Neem contact op