Coornhert Gymnasium

Wervende WordPress website voor het Coornhert

UX/UI Design Wordpress development

Coornhert Gymnasium

Op het Coornhert Gymnasium zitten leerlingen die nieuwsgierig zijn en het naadje van de kous willen weten. Het Coornhert is een kleine school in Gouda met ongeveer 700 leerlingen.

Doelen:

 • Vernieuwd ontwerp met een wervend karakter
 • Gebruiksvriendelijke interface met gestructureerde informatie
 • Heldere presentatie van aanbod voor ouders en leerlingen

Aansprekende look & feel

Bij de creatie van de nieuwe WordPress website voor Plainwater hebben we ons gericht op een geheel vernieuwd en toegankelijk design. Het doel was een visuele identiteit die zowel modern als intuïtief is, en die de kernwaarden van Plainwater optimaal reflecteert.

Aan de hand van een nieuwe brand guide en interactieve elementen hebben we een prototype ontwikkeld dat zowel visueel aantrekkelijk is als gebruiksvriendelijk. Het resultaat is een online aanwezigheid die Plainwater onderscheidt in hun vakgebied.

WordPress ontwikkeling

Bij het opzetten van de WordPress website voor Plainwater hebben we ons gericht op functionaliteit en gebruiksgemak. Een belangrijk aspect van dit project was de integratie van klantcases en een online kennisbank, die beiden centraal staan in wat Plainwater aanbiedt.

Door een duidelijke navigatie en solide technische oplossingen zorgen we ervoor dat bezoekers snel de informatie vinden die ze zoeken, of dat nu een specifieke klantcase is of een artikel in de kennisbank. De nieuwe site ondersteunt de dagelijkse werking van Plainwater en maakt informatie toegankelijk voor zowel klanten als geïnteresseerden.

Coornhert in beeld

Een specifieke uitdaging binnen het project voor Plainwater was de ontwikkeling van een landingspagina voor hun softwareproduct, Iris. Iris onderscheidt zich door alle data centraal te verzamelen en biedt daarmee een overzichtelijk platform voor databeheer. Wat het product nog unieker maakt, is de mogelijkheid om het vanuit WordPress te beheren, maar met een geheel eigen look en feel.

Voor deze landingspagina hebben we de kernfunctionaliteiten en voordelen van Iris op een heldere en aantrekkelijke manier uitgelicht. De pagina dient niet alleen als een informatieve bron over het softwareproduct, maar ook als een verlengstuk van de unieke merkidentiteit die Plainwater uitdraagt.

Meer weten?

Justin
Als UX/UI designer focus ik op het samensmelten van technische mogelijkheden met de gebruikersbehoeften van een applicatie. Mijn creatieve inslag stelt me in staat om esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te maken die tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn. Ik werk gestructureerd en met een duidelijk doel voor ogen. Mijn grootste motivatie? Duidelijke, mooie en gebruiksvriendelijke designs realiseren.
Neem contact op

Bekijk meer
van dat moois...

Bekijk alle cases
 • case preview

  Web app ouderbetrokkenheid leesontwikkeling kinderen

  Gebruikersonderzoek UX/UI Design Web development

 • case preview

  Informatieve website voor huurders van Tablis Wonen

  UX/UI Design Wordpress development