Development

Wil je jouw bedrijf of organisatie digitaal transformeren? Maak van je website het kloppend hart van je online aanwezigheid met onze uitgebreide development services; van WordPress ontwikkeling tot maatwerk oplossingen.

Bij OJO Digital transformeren we je digitale visie in realiteit met op maat gemaakte WordPress websites en maatwerk oplossingen zoals Portals en Webshops. Of je nu een kleine onderneming leidt of een grote onderneming hebt, onze oplossingen zijn ontworpen om je online impact te maximaliseren.

Waarom kiezen voor onze development diensten?

Onze development services bieden een breed scala aan technologische oplossingen om elk aspect van jouw digitale aanwezigheid te versterken. Van op maat gemaakte WordPress sites tot complexe webshops en interactieve portals, wij zorgen voor een naadloze en functionele implementatie van jouw digitale strategie.

 • Gebruikersvriendelijkheid:
  We ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites die je moeiteloos kunt beheren met een intuïtief dashboard, beschikbaar in al onze oplossingen, waaronder WordPress.
 • Flexibiliteit en maatwerk:
  We leveren niet alleen WordPress-sites, maar ontwerpen en ontwikkelen ook volledig gepersonaliseerde webshops en portals die specifiek zijn afgestemd op jouw zakelijke behoeften.
 • Ondersteuning:
  We zorgen ervoor dat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Onze aanpak in development

Onze aanpak bij OJO Digital is erop gericht oplossingen te leveren die niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar deze ook overtreffen. We hanteren een stapsgewijze aanpak om elk project van concept tot realisatie te brengen.

 • Ontwerp:
  We creëren een uniek en gebruiksvriendelijk design dat aansluit bij de merkidentiteit.
 • Technische realisatie:
  We vertalen de designs naar de nieuwste technieken en beveiligingsmaatregelen om een robuuste en veilige online oplossing te garanderen.
 • Content, testen en live gaan:
  We verzorgen de content en voordat we live gaan, ondergaat je website een reeks tests om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt.

Resultaten

We streven ernaar om voor jouw bedrijf op maat gemaakte technologische oplossingen te ontwikkelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook perfect aansluiten bij de visie van jouw onderneming of organisatie. Ons doel is om een digitale ervaring te creëren die zowel gebruikersvriendelijk als technisch geoptimaliseerd is. Daarnaast staan bij ons beveiliging en zoekmachine vriendelijkheid hoog in het vaandel.

We zorgen ervoor dat elk aspect van de development bijdraagt aan het opbouwen van een sterk en toekomstbestendig online aanwezigheid. Het resultaat is een oplossing die jouw bedrijf onderscheidt en een basis legt voor toekomstige groei en succes in zowel de digitale wereld als bij fysieke interacties.


We gaan als volgt aan de slag met Development

 • 1. Doelgroep analyse en bedrijfsscan

  We beginnen met een analyse om de behoeften en wensen van de doelgroep te identificeren.

 • 2. Concept ontwikkeling

  Ideeën tot leven brengen die perfect aansluiten bij de doelgroep en de visie van de organisatie.

 • 3. Moodboard designs

  Visuele concepten creëren die verschillende designrichtingen verkennen en de visie tastbaar maken.

 • 4. Brand guide

  Een uitgebreide gids ontwikkelen die alle huisstijlelementen bevat, zodat jouw merk consistent wordt gepresenteerd.

 • 5. Ontwerp communicatiemiddelen

  Ontwerpen en realiseren van communicatiemiddelen die de merkidentiteit versterken en de interactie verbeteren.

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Meer weten?

Justin
Als UX/UI designer focus ik op het samensmelten van technische mogelijkheden met de gebruikersbehoeften van een applicatie. Mijn creatieve inslag stelt me in staat om esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te maken die tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn. Ik werk gestructureerd en met een duidelijk doel voor ogen. Mijn grootste motivatie? Duidelijke, mooie en gebruiksvriendelijke designs realiseren.
Neem contact op