Van idee tot uitvoering: wij zijn jouw digitale partner

Wat doen we

Bij OJO combineren we strategie, creativiteit en technologie om bedrijven en organisaties te helpen zich te onderscheiden in het digitale tijdperk. Wij geloven dat elke uitdaging een oplossing heeft en dat we die samen kunnen vinden.

OJO Digital

Wij zijn een team van gedreven professionals in Helmond, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige digitale diensten. Bij OJO staan expertise en toewijding voorop, zodat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen in hun digitale uitdagingen.

Hier zijn we goed in

 • Volledige digitale oplossingen
 • Van onderzoek tot implementatie
 • Gepersonaliseerde aanpak per project

Strategie & Onderzoek

We beginnen bij de kern. Door goed onderzoek ontdekken we kansen en combineren deze met inzichten uit jouw markt. Onze strategieën zijn niet alleen gebaseerd op meetbare resultaten, maar ook op empathie en intuïtie, zodat je echt contact kunt maken met je doelgroep.

Design & Branding

Wij geloven in de kracht van design om verhalen te vertellen en relaties te bouwen. Onze ontwerpers werken nauw samen met jou om een visie te creëren die zowel inspirerend als functioneel is, en die het DNA van jouw organisatie in elk aspect laat doorschijnen.

Technologie & Ontwikkeling

Ons tech-team leeft en ademt code. Van frontend tot backend, we benaderen elk project met een mix van innovatie en best practices, zodat jouw digitale oplossingen niet alleen vandaag werken, maar ook klaar zijn voor de toekomst.

Meer weten?

Justin
Als UX/UI designer focus ik op het samensmelten van technische mogelijkheden met de gebruikersbehoeften van een applicatie. Mijn creatieve inslag stelt me in staat om esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te maken die tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn. Ik werk gestructureerd en met een duidelijk doel voor ogen. Mijn grootste motivatie? Duidelijke, mooie en gebruiksvriendelijke designs realiseren.
Neem contact op

Bekijk meer
van dat moois...

Bekijk alle cases
 • case preview

  Web app ouderbetrokkenheid leesontwikkeling kinderen

  Gebruikersonderzoek UX/UI Design Web development

 • case preview

  Informatieve website voor huurders van Tablis Wonen

  UX/UI Design Wordpress development