Webdesign Bureau Eindhoven

Wil je jouw bedrijf of organisatie digitaal transformeren? Maak van je website het kloppend hart van je online aanwezigheid met onze uitgebreide development services; van WordPress ontwikkeling tot maatwerk oplossingen.

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in de omgeving van Eindhoven? OJO Digital, gevestigd net buiten Eindhoven, is het antwoord op jouw behoefte aan professioneel en gebruiksvriendelijk webdesign. Onze focus ligt op het creëren van optimale gebruikerservaringen door middel van UX/UI design, aansprekende branding en het ontwikkelen van online toepassingen zoals websites en portals.

Webdesign Bureau Eindhoven

UX/UI Design: De gebruiker staat centraal

Onze benadering van webdesign gaat verder dan alleen vormgeving. Als specialisten in UX/UI design zorgen wij ervoor dat elke website niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We begrijpen dat veel mensen nog niet bekend zijn met de term ‘UX’, dus leggen we de nadruk op webdesign dat spreekt tot de verbeelding en eenvoudig te gebruiken is.


Branding en Visual Design: Jouw Merk, Ons Canvas

Bij OJO Digital versterken we jouw merkidentiteit. Ons team van creatieve experts werkt nauw samen met jou om een unieke visuele identiteit te creëren die jouw bedrijf onderscheidt van anderen.. Van logo ontwerp tot complete huisstijlen, wij zorgen dat jouw merk consistent en herkenbaar blijft binnen alle communicatiemiddelen.

WordPress en Web Development: Technisch onderscheidend

Naast design expertise bieden we volledige WordPress development diensten aan. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complexe e-commerce platform, ons team heeft de kennis en ervaring om jouw project van concept tot realisatie te brengen. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en best practices om ervoor te zorgen dat jouw website snel, veilig en responsive is.


Webdesign Bureau Eindhoven

Waarom Kiezen Voor OJO Digital?

 • Gebruiksvriendelijk UX/UI Design: Wij maken websites die er niet alleen goed uitzien, maar ook geweldig werken.
 • Aansprekende Branding en Design: Jouw merk is in goede handen, van logo tot complete merkbeleving.
 • Professionele Technische Realisatie: Van WordPress tot custom weboplossingen, wij leveren kwaliteit.
 • Omgeving Eindhoven: Gemakkelijk bereikbaar en klaar om lokale bedrijven te ondersteunen.

Ben je klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen met een website die niet alleen prachtig is, maar ook optimaal functioneert? Neem contact op met OJO Digital, jouw webdesign bureau in de buurt van Eindhoven. Laten we samen iets geweldigs creëren.

Ontdek wat OJO Digital voor jou kan betekenen. Bezoek onze website en start vandaag nog met het transformeren van jouw online aanwezigheid.


We gaan als volgt aan de slag met Development

 • 1. Doelgroep analyse en bedrijfsscan

  We beginnen met een analyse om de behoeften en wensen van de doelgroep te identificeren.

 • 2. Concept ontwikkeling

  Ideeën tot leven brengen die perfect aansluiten bij de doelgroep en de visie van de organisatie.

 • 3. Moodboard designs

  Visuele concepten creëren die verschillende designrichtingen verkennen en de visie tastbaar maken.

 • 4. Brand guide

  Een uitgebreide gids ontwikkelen die alle huisstijlelementen bevat, zodat jouw merk consistent wordt gepresenteerd.

 • 5. Ontwerp communicatiemiddelen

  Ontwerpen en realiseren van communicatiemiddelen die de merkidentiteit versterken en de interactie verbeteren.

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Meer weten?

Justin
Als UX/UI designer focus ik op het samensmelten van technische mogelijkheden met de gebruikersbehoeften van een applicatie. Mijn creatieve inslag stelt me in staat om esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te maken die tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn. Ik werk gestructureerd en met een duidelijk doel voor ogen. Mijn grootste motivatie? Duidelijke, mooie en gebruiksvriendelijke designs realiseren.
Neem contact op