WordPress Ontwikkeling

Ontdek de mogelijkheden van WordPress ontwikkeling bij OJO Digital. Wij bieden op maat gemaakte WordPress oplossingen die jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

WordPress Ontwikkeling

Op maat gemaakte WordPress oplossingen

Ben je op zoek naar experts in WordPress ontwikkeling? OJO Digital is jouw partner voor alles rondom WordPress, van een eenvoudige website tot volledig op maat gemaakte oplossingen. We gaan graag aan de slag met jouw specifieke wensen. Daarbij kijken we goed hoe we jouw doelen kunnen realiseren en de online aanwezigheid kunnen versterken. We bouwen voor jou een gebruiksvriendelijke en professionele website die jouw merk perfect vertegenwoordigt.


WordPress ontwikkeling: Maatwerk voor jouw website

Wil je dat jouw website zich onderscheidt van de concurrentie? WordPress biedt veel mogelijkheden op het gebied van functionaliteit en vormgeving. Bij OJO Digital zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites die mooi, functioneel en makkelijk te beheren zijn. We stemmen de site af op de specifieke behoeften van jouw bedrijf en jouw klanten. Daarnaast besteden we altijd extra aandacht aan de beveiliging en vindbaarheid van je site


WordPress Ontwikkeling

Waarom kiezen voor OJO Digital voor WordPress Ontwikkeling?

 • Flexibele Oplossingen: Wij bieden maatwerk waardoor de site precies past bij de eisen en wensen van jouw bedrijf of organisatie.
 • Expertise en Ervaring: Ons team beschikt over uitgebreide kennis op alle gebieden van WordPress, van de vormgeving tot het technische deel.
 • Expertise in UX/UI Design: We creëren aansprekende en gebruiksvriendelijke designs die jouw bezoekers een optimale ervaring bieden.

Ben je klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen met professionele WordPress ontwikkeling? Neem contact op met OJO Digital, waar jouw visie gerealiseerd wordt met de kracht van WordPress. Ontdek meer over onze diensten en hoe we kunnen helpen jouw online aanwezigheid te verbeteren.


We gaan als volgt aan de slag met Wordpress ontwikkeling

 • 1. Doelgroep analyse en bedrijfsscan

  We beginnen met een analyse om de behoeften en wensen van de doelgroep te identificeren.

 • 2. Concept ontwikkeling

  Ideeën tot leven brengen die perfect aansluiten bij de doelgroep en de visie van de organisatie.

 • 3. Prototype design

  Een interactief prototype ontwerpen van de schermen waarin alle elementen worden vormgegeven, zoals vormentaal, typografie en kleurgebruik.

 • 4. Technische realisatie

  Nadat de ontwerpen zijn goedgekeurd, gaan we aan de slag met de technische realisatie. Hierbij worden de designs omgezet naar een WordPress thema en worden de benodigde plugins gekoppeld. Daarnaast besteden we aandacht aan de beveiliging.

 • 5. Content en livegang

  Ten slotte zorgen we dat alle content netjes wordt opgemaakt op de diverse pagina’s van de website. Zodra alles goed staat kan de website leve worden gezet!

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Meer weten?

Justin
Als UX/UI designer focus ik op het samensmelten van technische mogelijkheden met de gebruikersbehoeften van een applicatie. Mijn creatieve inslag stelt me in staat om esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te maken die tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn. Ik werk gestructureerd en met een duidelijk doel voor ogen. Mijn grootste motivatie? Duidelijke, mooie en gebruiksvriendelijke designs realiseren.
Neem contact op